Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

ΑσφαλΗ ΣυστατικΑ

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Ασφαλh προϊoντα

Τα προϊόντα μας ελέγχονται και αξιολογούνται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους έτσι ώστε να διασφαλιστεί η χρήση τους σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγκεκριμένα, υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών που περιλαμβάνουν Δερματολογικό και Οφθαλμολογικό Έλεγχο, Έλεγχο Σταθερότητας &Ασφάλειας της σύνθεσης, Μικροβιολογικό Έλεγχο.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο πλανήτης μας εκπέμπει σήμα κινδύνου και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Με ευθύνη απέναντι στο μέλλον, υιοθετούμε πρακτικές φιλικές προς αυτό.Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτονται οι άνθρωποι. Έτσι, έχουμε σχεδιάσει τα προϊόντα μας με βάση την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρησή του αναλοίωτο. Δημιουργήσαμε συνθέσεις τα συστατικά των οποίων αφομοιώνονται από το περιβάλλον, χωρίς σιλικόνες, πετροχημικά και παράγωγά τους, διαλύτες, όπως η προπυλενογλυκόλη, ή ερεθιστικά επιφανειοδραστικά, όπως τα SLS τα οποία έχουν σωρευτική τοξική δράση στους υδρόβιους, κυρίως, οργανισμούς με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται το έδαφος αλλά και οι θάλασσες.

Επιπλέον, σχεδιάσαμε τη συσκευασία των προϊόντων μας χρησιμοποιώντας υλικά ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, με το μικρότερο δυνατό βάρος και όγκο.

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΖΩΑ

Για εμάς, η προστασία του πλανήτη δεν περιορίζεται στη γη, τη θάλασσα και τον αέρα, αλλά περιλαμβάνει κάθε ον που τον κατοικεί.

Για αυτό και η εταιρεία μας τάσσεται ανοιχτά κατά των πειραμάτων σε ζώα ως μια πρακτική βαναυσότητας και απαξίωσης της οποιασδήποτε μορφής ζωής στον πλανήτη.

Αντιθέτως, ακολουθούμε εναλλακτικούς τρόπους ελέγχου οι οποίοι πραγματοποιούνται σε εργαστήριο invitro(σε δοκιμαστικό σωλήνα).

Επιπλέον, τα προϊόντα μας δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης κάτι που τα καθιστά κατάλληλα για vegetarians & vegans.