η φιλοσοφια μασ

Η Carystea είναι ένα αμιγώς ελληνικό brand με καταγωγή από την Κάρυστο Ευβοίας που στηρίζει την αποτελεσματικότητα των προΪόντων της στα οφέλη που παρέχει η φύση για χάρη της ομορφιάς.

Εμπνευσμένοι από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη για τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών και την πλούσια χλωρίδα της ελληνικής γης, δημιουργήσαμε υψηλής αξιοπιστίας καλλυντικές συνθέσεις που έχουν ως βάση βρώσιμη πρώτη ύλη και φυτικά, βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά.

Στην Carysteaπιστεύουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας αλλά διατηρείται χάρη στη δύναμη των θαυματουργών συνταγών της φύσης και των επιτευγμάτων της επιστήμης της σύγχρονης κοσμητολογίας. Γνωρίζοντας πως ό,τι χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας απορροφάται από τον οργανισμό μας, δημιουργήσαμε προϊόντα που έχουν ως βάση βρώσιμη πρώτη ύλη η οποία συμπληρώνεται από βιταμίνες, βότανα και ενεργά συστατικά.

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, λειτουργώνατς προληπτικά και επανορθωτικά προσφέροντας ταυτόχρονα αίσθηση ανανέωσης και «φυσικής πολυτέλειας». Οι προηγμένες μας φόρμουλες εισχωρούν βαθιά στο δέρμα επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των δραστικών τους συστατικών, αναζωογονώντας την κυτταρική δραστηριότητα.

Με οδηγό τις αξίες μας, σχεδιάσαμε τη γκάμα των προϊόντων μας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και κατά των δοκιμών στα ζώα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στην Carystea πιστεύουμε ότι το δέρμα μας είναι πολύτιμο και αξίζει την καλύτερη αντιμετώπιση.

Δέσμευσή μας αποτελεί η δημιουργία εξαιρετικών και αξιόπιστων προϊόντων που να αποδίδουν τα μέγιστα στην υπηρεσία της ομορφιάς. Κάθε προϊόν αποτελεί μοναδική φόρμουλα σχεδιασμένη από εξειδικευμένους επιστήμονες με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική περιποίηση του δέρματος και την ασφάλεια του καταναλωτή. Για αυτό το λόγο, έχουμε επενδύσει σε μια σειρά καλλυντικών συνθέσεων με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά που αγγίζει το 98,6%, ποσοστό που δύσκολα συναντάται σε αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Απαλλαγμένα από βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες όπως είναι τα: Parabens, PropyleneGlycol, ParaffinOil, Silicones, MiniralOil, τα προϊόντα μας απευθύνονται σε κάθε καταναλωτή.

Στην Carystea αναζητούμε ασταμάτητα καινοτόμα φυτικής προέλευσης συστατικά με στόχο τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των προϊόντων μας αναζητώντας την τελειότητα.

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΖΩΑ

Έχοντας βαθύ και ουσιαστικό ενδιαφέρον για το ζωικό βασίλειο,
η εταιρεία μαςτάσσεται κατά των πειραμάτων σε ζώα ως μια πρακτική βαναυσότητας και απαξίωσης της οποιασδήποτε μορφής ζωής στον πλανήτη.
Αντιθέτως, ακολουθούμε εναλλακτικούς τρόπους ελέγχου οι οποίοι πραγματοποιούνται σε εργαστήριο invitro (σε δοκιμαστικό σωλήνα).

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Έχοντας βαθιά περιβαλλοντική συνείδηση, η ανάπτυξη των προϊόντων μας γίνεται με βάση την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρησή του αναλοίωτο. Έτσι, δημιουργήσαμε συνθέσεις τα συστατικά των οποίων αφομοιώνονται από το περιβάλλον, χωρίς σιλικόνες, πετροχημικά και παράγωγά τους, διαλύτες, όπως η προπυλενογλυκόλη, ή ερεθιστικά επιφανειοδραστικά, όπως τα SLS τα οποία έχουν σωρευτική τοξική δράση στους υδρόβιους, κυρίως, οργανισμούς με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται το έδαφος αλλά και οι θάλασσες.

Επιπλέον, σχεδιάσαμε τη συσκευασία των προϊόντων μας χρησιμοποιώντας υλικά ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, με το μικρότερο δυνατό βάρος και όγκο.