κρεμα αντιγηρανσης : 5+1 μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

κρεμα αντιγηρανσης : 5+1 μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Η κρεμα αντιγηρανσης είναι το προϊόν που γυναίκες και άνδρες, τρέχουν να προμηθευτούν μόλις περάσουν την ηλικία των 35 ετών! Το άγχος της γήρανσης, των ρυτίδων και της χαλάρωσης, όμως, οδηγεί πολλές φορές σε λανθασμένες.

Για αυτό, πριν ξοδέψεις μια περιουσία σε κάποια κρεμα αντιγηρανσης , διάβασε τους παρακάτω μύθους που κυκλοφορούν γύρω από αυτή!

Πρέπει να δεις άμεσο αποτέλεσμα από ένα προϊόν

Όσο και αν το εύχεσαι,  δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο που να αφαιρεί 2 δεκαετίες μέσα σε χρόνο dt. Τα αποτελεσματικά προϊόντα χρειάζονται χρόνο αλλά και επιμέλεια στην εφαρμογή τους. Η περιστασιακή ή κακή χρήση είναι η πιο συχνή αιτία αποτυχίας. Για αυτό, ακολούθησε με πρόγραμμα τη ρουτίνα σου και με το σωστό προϊόν, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άμεσα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή έχουν μια κρέμα απολέπισης ή ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ.

 

Η κρεμα αντιγηρανσης λειτουργεί σωστά το βράδυ

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να τη χρησιμοποιείς τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ πριν κοιμηθείς. Το πρωί ακολουθείς μια ρουτίνα για να προστατεύσεις το δέρμα σου, ενώ το βράδυ για να το βοηθήσεις κατά τη διαδικασία της ανάπλασης που γίνεται όταν κοιμάσαι.

 

Μόνο μια πανάκριβη κρεμα αντιγηρανσης έχει αποτέλεσμα

Το κόστος που έχει μια κρεμα αντιγηρανσης δε συνδέεται απαραίτητα με την αποτελεσματικότητά της. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η σύνθεσή της, τα συστατικά που έχει μέσα. Αναζήτησε συστατικά όπως υαλουρονικό, πεπτίδια, βιταμίνη Ε, ρόδο Δαμασκού κλπ.

 

Αν μια κρεμα αντιγηρανσης δημιουργεί αίσθημα καύσου ή τσιμπήματα σημαίνει ότι λειτουργεί

Αν ένα προϊόν αντιγήρανσης μετά την εφαρμογή του δημιουργεί αίσθημα καψίματος ή τσιμπημάτων δεν είναι καλό σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σου έχει ερεθιστεί και με αυτό τον τρόπο αντιδρά. Επίσης, πιθανόν να σημαίνει ότι έχει διαταραχθεί το φυσιολογικό του PH από τη χρήση σκληρών προϊόντων, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ευαίσθητο.

 

Μόλις δεις βελτίωση μετά από χρήση ενός αντιγηραντικού προϊόντος, σταματάς να το χρησιμοποιείς

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει καθώς τα καλά αποτελέσματα πρέπει να συντηρηθούν. Η μάχη ενάντια στο χρόνο είναι συνεχής.

 

Όσο περισσότερα προϊόντα αντιγήρανσης χρησιμοποιείς, τόσο το καλύτερο

Η αντίληψη αυτή είναι εντελώς λανθασμένη! Η ποσότητα δεν είναι πάντα καλή! Αν φορτώσεις το δέρμα σου με πολλά και διαφορετικά προϊόντα, υπάρχει η πιθανότητα να το ερεθίσεις. Για αυτό, επίλεξε 2-3 προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου.

Αν ψάχνεις ένα φυσικό, αποτελεσματικό προϊόν κατά της γήρανσης, ανακάλυψε την 24ωρη κρέμα αντιγήρανσης από την Carystea Natural Cosmetics ΕΔΩ