Ο επισκέπτης/Χρήστης επιλέγει μέσω του κεντρικού μενού και των κατηγοριών προϊόντων το προϊόν/προϊόντα που επιθυμεί στέλντοντάς τα στο καλάθι αγορών. Με αυτό τον τρόπο γίνεται αυτόματη ενημέωση του καλαθιού και ο Χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της παραγγελίας του και του κόστος αυτής. Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα μέσω αυτού να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της παραγγελίας του ή να διαγράψει μέρος αυτής.

Στο επόμενο βήμα συμπληρώνονται τα στοιχεία αποστολής και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας.

Κατόπιν φαίνεται το σύνολο της παραγγελίας, γίνεται αποδοχή από το Χρήστη των όρων πωλήσεων από απόσταση και ολοκλήρωση της παραγγελίας. Προς βοήθεια του Χρήστη υπάρχουν τα κουμπιά «Πίσω», «Επόμενο», «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια, ο Χρήστης λαμβάνει μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημερωτικό σχετικά με την παραγγελία που περιλαμβάνει τα δοθέντα στοιχεία (περιεχόμενο παραγγελίας, στοιχεία αποστολής, τρόπος πληρωμής, συνολικό κόστος) καθώς και κωδικός αριθμός παραγγελίας.

Το χρονικό διάστημα παραλαβής των προϊόντων καθορίζεται αναλόγως διαθεσιμότητας των προϊόντων και τρόπου παράδοσης που έχουν επιλέξει οι χρήστες. Σε περίπτωση διαθεσιμότητας των προϊόντων το χρονικό διάστημα παραλαβής ορίζεται σε 24-72 ώρες. Τα εν λόγω χρονικά διαστήματα ισχύουν για αποστολές εντός Ελλάδας. Για αποστολές στο εξωτερικό, το χρονικό διάστημα παραλαβής ορίζεται ανάλογα με τη χώρα επιλογής.

Αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, εμφανίζεται σχετική ένδειξη δίπλα στην περιγραφή τους. Η Επιχείρηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα κάποια να έχουν εξαντληθεί λόγω αυξημένης ζήτησης ή κατάργησής τους. Σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστης ενημερώνεται σχετικά κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας του με τη δυνατότητα τροποποίησης της παραγγελίας του.

Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν επίσης τηλεφωνικά στο 2106043424 ή ηλεκτρονικά μέσω email στο info@cosmeticscarystea.gr .