Σερουμ με υαλουρονικο οξυ – είναι επικίνδυνο για το δέρμα ;

"<yoastmark

Σερουμ με υαλουρονικο οξυ : είναι επικίνδυνο για το δέρμα ;

Αδιαμφισβήτητα, τα σερουμ με υαλουρονικο οξυ αποτελούν από τα πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς σε δερματολόγους και skin experts! Είναι, όμως, ασφαλή και αποτελεσματικά σαν προϊόντα; Μάθε όλη την αλήθεια για τα σερουμ με υαλουρονικο οξυ παρακάτω!

 

Τι είναι το υαλουρονικο οξύ;

"<yoastmark

Πρόκειται για ένα oilfree συστατικό, εξαιρετικά υδρόφιλο, του οποίου το μόριο μπορεί να σηκώσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό!

Πώς δουλεύει πάνω στο δέρμα;

Το υαλουρονικό οξύ, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα ενεργεί σαν μικρό σφουγγάρι που έχει τραβήξει νερό το οποίο και μεταφέρει απευθείας στην επιδερμίδα. Τα μόριά του μεταφέρουν στην επιφάνειά του δέρματος αλλά και στα βαθύτερα στρώματά του την υγρασία που χρειάζεται για να δείχνει λείο και λαμπερό.

Είναι το υαλουρονικό οξύ επικίνδυνο για το δέρμα;

Μη σας ξεγελάει η λέξη «οξύ» που συνοδεύει τη λέξη «υαλουρονικό». Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για κάθε ηλικία ενώ, πρακτικά, δεν έχει καμία παρενέργεια (παρενέργειες μπορεί να παρατηρηθούν στις περιπτώσεις ενέσιμου υαλουρονικού)! Άρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα! Επίσης, λειτουργεί εξαιρετικά συνδυαστικά με άλλα συστατικά που μπορεί κανείς να βρει στα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ που κυκλοφορούν στην αγορά!

 

Χρειάζεται το δέρμα μου υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται φυσικά στο σώμα μας. Με τα χρόνια το δέρμα μας:

  • χάνει τα φυσιολογικά επίπεδα ενυδάτωσής του
  • γίνεται λιγότερο ελαστικό και σφριγηλό
  • εμφανίζει ρυτίδες και λεπτές γραμμές
  • φαίνεται κουρασμένο και γηρασμένο

Σε αυτό το σημείο έρχεται η σωστή περιποίηση να δώσει νεανική όψη, ελαστικότητα και λάμψη. Ένα σερουμ με υαλουρονικο οξυ είναι ό,τι πρέπει για να λύσει το πρόβλημα!

 

Μπορεί ένα σερουμ με υαλουρονικο οξυ να γυρίσει το χρόνο πίσω;

Ένα καλό σερουμ με υαλουρονικο οξυ δεν κάνει μόνο όμορφο το δέρμα μας αλλά το βοηθά να λειτουργήσει στο μέγιστο βαθμό. Ενυδατώνει σε βάθος και κάνει θαύματα για τη σύσφιξή του καθώς παρέχει άμεσο αποτέλεσμα. Λίγα συστατικά παρέχουν το αποτέλεσμα που δίνει το υαλουρονικό οξύ καθώς παρατηρούνται άμεσα:

  • μίνι lift και «γέμισμα» των ρυτίδων
  • ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου & των χαρακτηριστικών του
  • επαναφορά της λάμψης του δέρματος
  • βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ίδιο το υαλουρονικό σαν συστατικό αποτελεί μέρος ή και βάση πολλών προϊόντων ομορφιάς. Θα πρέπει, όμως, να δίνεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή του σωστού προϊόντος που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμπιστεύσου προϊόντα από καθαρό υαλουρονικό οξύ.

Μάθε περισσότερα για το 100% καθαρό υαλουρονικό τζελ της Carystea Natural Cosmetics εδώ

 

Follow Us On Instagram