Τζελ υαλουρονικού – Tο σέρουμ με υαλουρονικό οξύ που θα αλλάξει το δέρμα σου !

Τζελ υαλουρονικού: το σέρουμ με υαλουρονικό οξύ που θα αλλάξει το δέρμα σου!

Τα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ ή αλλιώς τζελ υαλουρονικού είναι αναμφισβήτητα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στο χώρο της ομορφιάς. Και όχι τυχαία καθώς αποτελούν τα πιο ισχυρά όπλα κατά της γήρανσης που έχουν αντέξει στο χρόνο!

Τι είναι το τζελ υαλουρονικού;

Πρόκειται για σέρουμ με υαλουρονικό οξύ σε υψηλή συγκέντρωση. Έναν ορό, δηλαδή, με λεπτόρευστη δομή που του επιτρέπει να εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος γεμίζοντας τα κενά της επιδερμίδας και δρώντας κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης.

Γιατί χρειάζομαι ένα τζελ υαλουρονικού;

Είναι απλό! Η απάντηση βρίσκεται στον καθρέφτη σου! Εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων και του γεγονότος ότι γερνάμε, τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα φθίνουν βαθμιαία (ήδη από τα 19 έτη) με αποτέλεσμα:

  • Ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους
  • Χάνεται το σφριγηλό του περίγραμμα του προσώπου
  • Εμφανίζεται χαλάρωση
  • Το δέρμα φαίνεται άτονο

Ποια τα πλεονεκτήματα του ενός σέρουμ με υαλουρονικό οξύ για το δέρμα;

  • Το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος
  • Αυξάνεται ο όγκος του προσώπου καθώς λειτουργεί σαν filler
  • Εξομαλύνονται οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές
  • Διεγείρεται η αναγέννηση των κυττάρων
  • Βελτιώνεται η εμφάνιση και υφή της επιδερμίδας

Γιατί να επιλέξω ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ και όχι κάποιο άλλο σέρουμ;

Τα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ έχουν την ιδιότητα να λειτουργούν σαν «υγραντήρες» του δέρματος. Με άλλα λόγια, μπορούν να κλειδώνουν την υγρασία στο δέρμα «σφραγίζοντάς» την έτσι ώστε να μην μπορεί να διαφύγει. Έτσι, καταφέρνουν να διατηρούν το δέρμα σφριγηλό και «γεμάτο» σαν να έχει υποβληθεί σε ενέσιμη θεραπεία.

Μπορεί η χρήση του να προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα;

Τα τζελ υαλουρονικού είναι γενικά ασφαλή για το δέρμα καθώς δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κάποια παρενέργεια. Μάθε περισσότερα για αυτό ΕΔΩ.

Ηλικιακά, ποιοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν;

Ένα τζελ υαλουρονικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε ηλικία και κάθε τύπο επιδερμίδας με ασφάλεια. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κανείς τη χρήση του! Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό που, πραγματικά, μπορεί να βελτιώσει την επιδερμίδα σου είτε είσαι στα 20 είτε στα 60 σου χρόνια!

Πώς να επιλέξεις το σωστό και αποτελεσματικό προϊόν για το δέρμα σου;

Επίλεξε ένα υαλουρονικό τζελ με υψηλή συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ. Διάβασε την ετικέτα: ένα από τα δυο πρώτα συστατικά πρέπει να είναι το Sodium Hyaluronate. Απόφυγε συνθέσεις με συστατικά όπως alcohol ή Silicone.