Είναι το roller προσώπου σου αυθεντικό; Όλα όσα πρέπει να προσέξεις

roller προσώπου : Είναι το roller προσώπου σου αυθεντικό; Όλα όσα πρέπει να προσέξεις

Αναρωτιέσαι αν το roller προσώπου που έχεις ή που θέλεις να αγοράσεις είναι αυθεντικό; Με τόσα που κατακλύζουν την αγορά, είναι λογικό να είσαι σκεπτική. Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να αναγνωρίζεις ένα αυθεντικό roller προσώπου από ροζ χαλαζία ή νεφρίτη.

Εξέτασε με λεπτομέρεια τις κεφαλές του ρόλερ αν εμφανίζουν φυσαλίδες

Εάν, εξετάζοντας στο φως το ρόλερ προσώπου που έχεις προμηθευτεί, παρατηρήσεις να εμφανίζονται μικρές φυσαλίδες, φούσκες μέσα στις κυλινδρικές κεφαλές, τότε το ρόλερ δεν είναι αυθεντικό. Τα αυθεντικά πετρώματα δεν εμφανίζουν τέτοιου είδους αλλοιώσεις. Αντίθετα, αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του γυαλιού ή της ρητίνης.

Παρατήρησε αν ο κρύσταλλος του roller εμφανίζει ομοιογένεια

Οι αυθεντικοί κρύσταλλοι (ροζ χαλαζίας ή νεφρίτης) είναι πορώδη υλικά και έχουν την τάση να μην είναι ομοιογενείς αλλά να εμφανίζουν αλλοιώσεις στο «σώμα» τους  όπως ραβδώσεις. Επίσης, δεν έχουν ομοιόμορφο, συμπαγές  χρώμα, αλλά εμφανίζουν «νερά» – διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ στην περίπτωση του χαλαζία και πράσινες στην περίπτωση του νεφρίτη. Παρόλο που αισθητικά ένα ομοιογενές ρόλερ είναι πιο όμορφο, δεν είναι αυθεντικό! Άρα μη αποτελεσματικό!

Άγγιξε το ρόλερ και έλεγξε τη θερμοκρασία του

Ένα γνήσιο ρόλερ προσώπου έχει, σαφώς, χαμηλότερη θερμοκρασία (από τη φύση του) από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Εάν  παρατηρήσεις το ρόλερ σου να είναι ζεστό συνεχώς ή να ζεσταίνεται πολύ γρήγορα κατά την εφαρμογή χωρίς να επανέρχεται στην αρχική – χαμηλή – του θερμοκρασία, τότε δεν είναι αυθεντικό! Οι αυθεντικοί κρύσταλλοι διατηρούν για αρκετή ώρα χαμηλή τη θερμοκρασία τους, γεγονός που σου επιτρέπει να δουλέψεις κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σου.

roller προσώπου
roller προσώπου

Τσέκαρε το βάρος του ρόλερ

Κράτησε το roller προσώπου στα χέρια σου και προσπάθησε να το ζυγίσεις. Αν σου φαίνεται ιδιαιτέρως ελαφρύ, τότε πρόκειται για απομίμηση από κάποιου είδους πλαστικό ή ρητίνη. Ένας αυθεντικός κρύσταλλος είναι αρκετά βαρύς. Ένα αυθεντικό ρόλερ με δυο κεφαλές ζυγίζει περίπου γύρω στα 60 γραμμάρια.

Προσοχή στην τιμή!

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι στην αγορά υπάρχουν πολλά rollers με διαφορετικές τιμές. Μην εμπιστευθείς ένα οικονομικό ρόλερ. Είτε είναι απομίμηση κρυστάλλου, είτε είναι κακής ποιότητας κρύσταλλος ο οποίος είναι σίγουρα αναποτελεσματικός. Προτίμησε να προμηθευτείς το ρόλερ σου από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα καλλυντικών (φυσικό ή online) ή κάποιο φαρμακείο.

Προμηθεύσου το αυθεντικό roller προσώπου & gua sha της Carystea Natural Cosmetics